Oefenparcours springen op za 28 februari 2015

Wegens het succes van de vorige keer en op veler verzoek, organiseren wij opnieuw een oefenparcours. Op zaterdag 28 februari 2015 is het weer zover, maar we vragen nu wel een bijdrage van €5,00 per combinatie.

We willen van het opgehaalde geld gaan sparen voor de dressuurspiegels in de binnenbak. Ook willen we op deze dag willen na afloop een verloting doen, de opbrengst hiervan zal ook gebruikt worden voor de spiegels.

Het programma start vanaf 14.00 uur met het opbouwen van het parcours, alle hulp is hiervoor weer welkom. De hoogtes waaruit je kan kiezen om te springen zijn: 40 cm, 60/70 cm en 80 cm en hoger. Voordat we gaan starten met het parcours zal  er gelegenheid zijn om los te springen om daarna tweemaal het parcours te rijden.

Graag aanmeldingen sturen naar mail : dressuur.tournoyruiters@gmail.com vergeet niet te vermelden jouw naam en de hoogte dat je wilt springen .

Natuurlijk zijn leden en niet leden ook welkom om te komen kijken en gebruik te maken van de kantine, dit zou erg gezellig zijn!

a781f802