Vrijwilligerswerk & rooster (info)

80012ca3De PSV de Tournoyruiters organiseert jaarlijks 7 wedstrijden en bij deze evenementen kan hulp van vrijwilligers niet gemist worden.

Hulp is nodig bij het opbouwen van het wedstrijdterrein, voor bardiensten, parcourshulpen en vele andere taken.

Omdat de inkomsten uit wedstrijden noodzakelijk zijn om de begroting van de vereniging kloppend te maken, is in het Algemeen reglement vastgelegd dat elk lid zich verplicht minimaal 10 uur per jaar te helpen bij wedstrijden of evenementen. Voldoe je niet aan deze verplichtingen, dan wordt een kostendekkend tarief in rekening gebracht. Bij jeugdleden gelden deze verplichtingen voor de ouders/verzorger wanneer het jeugdlid de leeftijd heeft jonger dan 16 jaar, worden de uren gehalveerd.

Regelmatig vinden er werkdagen plaats. De werkzaamheden (kleine lichte onderhoudswerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden) starten om 09:00 uur en eindigen rond 14:00 uur.

Wil jij je alvast opgeven? Dit kan via secretariaat@tournoyruiters.nl

Hoe zit het met het gebruik van de rijbanen tijdens een werkochtend en een wedstrijd?

Werkdagen Tijdens werkdagen zijn de rijbanen niet toegankelijk tussen 9:00 en 14:00 uur
Wedstrijden Indoor De binnenbak is bezet voor de wedstrijd
Eén buitenbak wordt gebruikt voor de wedstrijdruiters tbv het losrijden.
Eén buitenbak kan worden gebruikt door niet-wedstrijdruiters
Wedstrijden Outdoor Eén buitenbak wordt gebruikt voor de wedstrijdruiters tbv het losrijden.
Eén buitenbak wordt gebruikt voor de wedstrijd. De wedstrijdcommissie bepaalt welke bak hiervoor in gebruik wordt genomen.
De binnenbak kan worden gebruikt door de wedstrijdruiters.
Bij een outdoor wedstrijd mag er geen gebruik worden gemaakt door de niet-wedstrijdruiters van het “springkamp” wel mag er bij een outdoorwedstrijd gebruik worden gemaakt door de niet- wedstrijdruiters van de binnenbak.

Ons motto luidt: “Vele handen maken licht werk”