lidmaatschap

Wil je lid worden van onze gezellige vereniging?  Meld je dan aan via het inschrijvingsformulier.

Maak een keuze welk lidmaatschap het beste bij jou past. Nadat wij het inschrijvingsformulier hebben ontvangen wordt de factuur opgestuurd per email. Zodra de bevestiging binnen is bij de ledenadministratie heb je toegang tot de accommodatie en de lessen.

Lidmaatschap / contributie 2016 inclusief afdracht KNHS De Tournoyruiters
Rijdend lid pony’s (tot 18 jaar)* € 135,00
Rijdend lid paarden € 195,00
Rijdend lid mennen € 195,00
Niet rijdend lid €   85,00
Dressuurles (excl. lidmaatschap) € 220,00
Donateur €   50,00

* Leden die de 18-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt en op een pony rijden en als zij voor het 18e jaar op een paard rijden wordt het lidmaatschap omgezet naar rijdend lid paarden.

Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. Als er meerdere mensen op één paard rijden moeten ze allen lid worden. Het aantal paarden per persoon is onbeperkt.

Een niet-rijdend lid mag geen gebruik maken van de accommodatie. Een niet-rijdend lid kan wel wedstrijden starten en zal wel worden ingedeeld voor de verplichtte werkuren. Een niet rijdend lid kan wel deelnemen aan clubactiviteiten.

Een donateur ondersteunt de vereniging financieel maar heeft geen stemrecht, hij/zij is natuurlijk altijd van harte welkom.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Tussentijds lid worden is mogelijke en zal ingaan vanaf de 1e dag van de desbetreffende maand, daarna is het lidmaatschap voor een jaar. Wil je het lidmaatschap beëindigen dan kan dat  voor 1 november via het online te vinden mutatieformulier. De vereniging behoudt zich het recht voor om bij niet tijdig opzeggen het desbetreffende lidmaatschap met 1 kalenderjaar te verlengen.

U bent zelf verantwoordelijk om bij de KNHS uw startpas  en eventueel Paard & Sport op te zeggen!