Instructie

Het gehele jaar door worden er op maandagen dressuurlessen gegeven, met uitzondering gedurende de zomermaanden en een winterstop. De lessen zijn alleen toegankelijk wanneer u rijdend lid bent. De verenigingsdressuurlessen worden gegeven door Martine de Voogt-Rodenburg.

Martine de Voogt-Rodenburg, instructrice begon met pony rijden op 6 jarige leeftijd. Op haar 17e is zij over gegaan naar de paarden en heeft ze haar eerste paard zelf naar het Z dressuur gereden. Met haar tweede paard werd zij provinciaal kampioen  Z-dressuur.

Wanneer u interesse hebt om deel te nemen aan de pony,- of paardendressuurles, vraag om meer informatie en beschikbaarheid aan Angelique Loenen, te bereiken via secretariaat@tournoyruiters.nl

Het is ook mogelijk om op tijden, wanneer er geen vereniginglessen plaatsvinden privéles te krijgen door een instructeur/instructrice van eigen keuze. Voorwaarde is dat de instructie gediplomeerd is en voordat de eerste les plaats vindt er aan het secretariaat wordt gemeld wie er komt lesgeven, samen met een kopie legitimatie en diploma.