Faciliteiten

De PSV Tournoyruiters beschikt over een binnenaccommodatie bestaande uit een binnenbak van 20 x 40 meter met een sfeervolle foyer/kantine waar men zicht heeft op de bak tijdens lessen of wedstrijden. Donderdag- en vrijdagavond is men van harte welkom om ook een consumptie te komen nuttigen.  Direct naast de binnenaccommodaties bieden wij aan een longeer,- losgooibakje van 15 x 30 meter.

Onze buitenaccomodatie bestaat uit een 20 x 60 buitenbak, een 20 x 40 buitenbak en een 20 x 40 springkamp / longeerbak en een clubhuis. In de zomermaanden verplaatsen wij onze foyer/kantineactiviteiten naar het clubhuis.

Onder leiding van Richard van Dommelen (vz. Bestuur) heeft de Tournoyruiters een accommodatie manager, Hennie Reijn. Hennie Reijn zorgt er voor dat het terrein er netjes bij ligt en bijvoorbeeld de bodems tijdig gesleept worden. Indien u ideeën, tips of opmerkingen heeft, kunt u uw vraag mailen aan Secretariaat@tournoyruiters.nl

Onze accommodatie biedt geen eigen stallingsmogelijkheden, maar er zijn diverse pensionstallen in de nabije omgeving te vinden.